Loading...

Projectes

Una selecció de robots desenvolupats amb el nostre suport i que utilitzen la nostra solució de software per robots mòbils autònoms
Moby 500

El Moby 500 és una plataforma omnidireccional desenvolupada per Steering Machines. Gràcies a la seva tecnologia innovadora i patentada, té màxima maniobrabilitat per circular per espais reduïts i interactuar fàcilment en un entorn col·laboratiu. Pot transportar fins a 500 kg.

Tàndem

El robot mòbil autònom Tàndem és capaç de manipular càrregues de quatre tones i quatre metres de llarg. Gràcies a la seva mobilitat omnidireccional, manté el rendiment fins i tot en entorns estrets i s’integra perfectament a la fàbrica. La plataforma superior del robot es pot intercanviar de manera totalment automàtica, cosa que permet al sistema utilitzar camins de rodets, plataformes planes, transportadors de palets o altres sistemes, fins i tot en el mateix entorn operacional. Això s’aconsegueix combinant maniobres d’acoblament de precisió autònomes amb sistemes d’elevació a bord.

Robmov

Robmov és la nova marca de vehicles autònoms intel·ligents del grup Ear-flap. És una línia de robots mòbils col·laboratius per al moviment automàtic de mercaderies. Robmov va rebre el premi del projecte de l’any 2018 lliurat per Enginyers Industrials de Catalunya.

Moby2000
Moby 2000

Moby 2000 és la plataforma de Steering Machines capaç de transportar fins a 2000 kg. Idasa l’adapta pel grup Comexi per a la càrrega i descàrrega de màquines del sector de l’envasament.

Sobre Beta Robots

Parc Tecnològic
Carrer de Marie Curie 8-14, A127
08042 Barcelona
Espanya

Telèfon: +34 932 528 360

Email: infobeta-robots.com